ozadje
 
 

Prireditev Fundacije za bolne otroke: MALI JUNAKI NAS ZDRUŽUJEJO

Naše plesalke navdušile

Prireditev Fundacije za bolne otroke: MALI JUNAKI NAS ZDRUŽUJEJO

 

V četrtek, 14. marca so se plesalci Plesnega kluba Zapleši z Urško Pomurje, udeležili slavnostnega dogodka, ki ga je organizirala Fundacija za pomoč bolnim otrokom. Prireditev je potekala v stekleni avli Narodne galerije v Ljubljani.

Dogodek je bil pester in topel, predstavili pa so se številni glasbeniki – In & Out, Andraž Hribar, Alenka Godec, Nina Bauman, mladi karateisti, številni govorci -  med njimi tudi predsednik države gospod Borut Pahor, številni pomembni gostje ter seveda plesalci Plesne šole Urška Pomurje.

Naši plesalci so bili prav posebno ponosni, da so lahko bili del te prireditve. Predstavili so se s plesno točko Gosenice ter poželi bučen aplavz.

Ob tem je napovedovalka povedala: »Kako lepa predstavitev preobrazbe malih bub v lepe metulje, ki razprejo svoja krila in zajamejo življenje z vso močjo. Točno to si želijo bolni otroci in njihovi starši.«

Še posebej pa so s plesno točko navdušile predsednika države, gospoda Boruta Pahorja, ki kar verjeti ni mogel, česa so sposobne naše

< Nazaj

Plesna šola Urška Pomurje © 2012. All right reserved.