ozadje
 
 

PREDSTAVITEV PLESNE ŠOLE

Plesna šola Urška Pomurje, z licenco za poučevanje plesa, v  Murski Soboti in Ljutomeru deluje že dvanjsto leto .

V vseh teh letih nam je uspelo približati ples več 1000-im najmlajšim, malo večjim in odraslim. V lanski plesni sezoni smo pod okriljem Plesne zveze Slovenije registrirali preko sto tekmovalcev, ki tekmujejo v različnih disciplinah: hip hop, disco dance, street, show plesih in break danceu.

Naši plesalci in plesalke vsako leto dosegajo vrhunske rezultate na državni ravni in se merijo z najboljšimi na evropskih in svetovnih prvenstvih.

V plesno šolo UP smo pripeljali same vrhunske koreografe, trenerje, učitelje za različne plesne zvrsti; vse z licenco za poučevanje plesa.

Najmlajši od treh let se pri nas naučijo prvih plesnih korakov. Kasneje izbirajo smer plesnih zvrsti, glede na zanimanje – disco dance, hip-hop, break dance, show dance, jazz.

Odrasli se nam z veseljem pridružijo na tečajih družabnih plesov, ali pa pred najpomembnejšo odločitvijo v življenju - poroko, ko vam izdelamo samo vašo plesno koreografijo za ta pomemben trenutek.

Letos smo se ponovno potrudili z uvedbo novih, privlačnih plesnih tečajev. Začenjamo z mini baletom in mini disco programom.

Z veseljem lahko ponudimo tudi plesne tečaje v vašem vrtcu, osnovni šoli, ali valeto.

Pri nas lahko praznujete tudi najbolj zabaven in nepozaben rojstni dan.

Veseli smo da lahko vam - otrokom, mladim in odraslim približamo ples, športno vadbo in veselje po druženju.

Plesna šola Nina © 2012. All right reserved.